Hvis du en tegning eller PDF du vil konvertere til DWG for å redigere videre i AutoCad eller SolidWorks så går vi i her gjennom 3 alternativ.

Om du ikke får godt nok resultat med standardfunksjonen i CAD programmene eller ikke har disse så kommer vi tilbake til det program vi mener er blant de beste til å konvertere PDF til DWG lengre nede i artikkelen.

PDF til DWG om du har AutoCad

Den enkleste metoden om du har AutoCad er å lagre en PDF fil som en bildefil som du importerer inn i programmet.

Trinn 1

Scann eller lagre PDF filen som en BMP-, JPG-, PNG- eller TIF-fil.

Trinn 2

Når filen er scannet å lagret, åpner du AutoCad med en ny tegning.

Trinn 3

Importer så den lagrede filen i AutoCAD.

Trinn 4

Opprett så et lag for å spore endringene.

Du kan nå jobbe videre med tegningen som du ønsker.


PDF til DWG i SolidWorks

Det er en enkel prosess å konvertere en PDF-fil til SolidWorks. SolidWorks-filer lagres med utvidelsene SLDASM og SLDPR. Med noen få museklikk kan du konvertere PDF-filen til SolidWorks.

Trinn 1
Åpne SolidWorks.

Trinn 1

Steg 2
Klikk på «Fil» i verktøylinjen. Den ligger i øvre venstre hjørne av programvarevinduet.

Trinn 3
Klikk «Åpne» i rullegardinmenyen.

Trinn 4
Velg PDF-filen du vil konvertere. Dobbeltklikk på filen. Filen åpnes i SolidWorks-vinduet.

Trinn 5
Klikk på «Lagre». «Lagre» -knappen er plassert i øvre venstre hjørne av verktøylinjen. Skriv inn tittelen på PDF-filen. Klikk på «Pil» under tittelen. En rullegardinmeny vises.

Trinn 6
Velg filtypen SLDASM eller SLDPR for å lagre PDF-filen som en SolidWorks-fil. Klikk på «Lagre». PDF-en din er nå konvertert til en SolidWorks-fil.

Scan2CAD

Om du ikke har SolidWorks eller AutoCad så er Scan2CAD et program som som i over 20 år har vært kjent for å konverter alle populære filtyper som bilder og PDF-filer til filtyper som DXF og DWG for videre bearbeidelse i CAD eller CAM programmer.

Raster element til vektor element

De fleste programmer sliter med å konverterer buer på en tegning som kan redigeres enkelt i ettertid.

Dette løser Scan2CAD med deres objektgjenkjenningsmotoren. Scan2CADs objektgjenkjenning definerer konverterte objekter som deres respektive vektorelement. Buer i bildene dine blir vektorbueenheter. Dash-linjer blir vektor-dash-linjer og så videre.

Konverter tekst i PDF eller bilde til redigerbare DWG / CAM tekst

Med Scan2CADs Optiske tekstgjenkjenning (OCR) kan du konvertere tekst i bilde eller tegning til redigerbare vektortekstrenger. Teksten kan redigeres i Scan2CAD eller CAD / CAM-program i ettertid.